Carbon Laser Peeling

Carbon laser peeling, heeft een uitstekend zuiveringsproces voor diepe reiniging. Carbon Laser Peeling is één van de nieuwste behandelmethodes op het gebied van huidbehandeling. Deze behandeling is, tegenovergesteld aan de huidige chemische peelings, pijnloos.

Hoe werkt Carbon Laser Peeling?

Met behulp van  Carbon laser wordt het bovenste laagje van de huid verdampt. Het vocht wat de huid afscheidt, wordt door de infraroodstraling van de laser geabsorbeerd. Het koolstofmasker (carbon masker) word gebruikt in combinatie met deze laser. Dit zorgt voor een betere geleiding en versnelt de huidvernieuwing. De  huid word verstevigd en fijne lijntjes verminderen.

Voordelen

  • Lijntjes verminderen ,
  • grove poriën verkleinen
  • acne,
  • littekens
  • verhogen van collageenproductie
  • het herstellen van een vette huid, talg vermindering.
  • Het stimuleert de huid waar elasticiteit (collageen) ontbreekt.

Met de picolaser kun je Carbonbehandelingen geven. Wil je meer weten over een cursus met de picolaser, staan we je graag telefonisch te woord.

Telefoonnummer:  0495-630488

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.