Ingegroeide nagels

Heel veel mensen zijn onnodig bang om een ingroeiende nagel te laten behandelen uit angst voor pijn tijdens de behandeling. Dit is absoluut niet het geval met de Naillift ingroeiende nagel behandeling. Deze behandeling is absoluut pijnloos en effectief. Een ingroeiende nagel betekend dat er een scherpe hoek of de gehele rand van de nagelplaat in de nagelwal is gedrongen en daar een wondje of ontsteking veroorzaken kan,De nagelpunt drukt in de nagelwal en zal in de eerste instantie eeltvorming veroorzaken. Vervolgens zal de nagelpunt het onderliggende weefsel binnendringen en een wondje ( infectie ) veroorzaken. De teen raakt ontstoken en ziet er rood / gezwollen uit.

De Naillift is een instrument dat de nagelvorm pijnloos veranderd. Het instrument bevat 2 haakjes, die aan beide zijde onder de nagel kunnen worden aangebracht. Deze dienen ervoor om de nagel te liften naar de gewenste hoogte. Een behandeling met de Nail lift is alleen mogelijk bij de professionele pedicure. De Naillift kost 125 euro ex btw compleet met een gratis cursus.

Tijdens de trainingsdag naillift techniek komen de volgende onderdelen aan bod:

theorie :

* anatomie / fysiologie / pathologie van de nagel

* afwijkingen van de nagels, vorm/structuur/kleur

* anamnese

* behandeling en regulatie van de ingroeiende nagel

* aanleren van de techniek

Tijdens het praktijk gedeelte kunt u het geleerde in praktijk brengen en eventueel een beugel plaatsen. Tijdens de lessen werken we op elkaar of op een meegenomen geschikt model. Houdt u er rekening mee dat u uw pedicure spullen mee neemt en eventueel nagelbeugel technieken om uw behandeling compleet te kunnen verzorgen.(mocht u de naillift hebben aangeschaft dan graag meenemen).In het lokaal zijn een behandelstoel, werkmeubel en werkstoeltje aanwezig. De methode kan uiteraard ook gebruikt worden bij het pijnloos drukvrij leggen van de nagel zonder er een beugel op te plaatsen. De totale training duurt 3 uur. De training is geschikt voor pedicures met kennis van nagelbeugel technieken. Uiteraard bent u altijd vrij om zonder deze specifieke kennis te training bij te wonen,maar de behandeling kan dan niet worden afgerond met een beugel techniek.

Wil je meer informatie over de cursus Naillift, neem dan telefonisch contact op met de Fillerkliniek: 0495-630488 Wij staan je graag telefonisch te woord.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.