Meso Therapie met hyaluronzuur

Vandaag twee mesogun opleidingen gegeven. Inmiddels is het 20.00 uur en ik ben door de drukte zelfs vergeten iets te eten… Vlug wat koekjes eten om een beetje vulling te hebben. Belofte maakt schuld en ik heb beloofd om met een cursist te oefenen met het vacuüm proces mesogun therapie.

Ze komt binnen zonder model… “Hallo Lissa, mijn model kon niet meekomen en ik dacht dat ik wel op jou mocht oefenen”. Uhh dat was eigenlijk niet de afspraak maar vooruit dan maar.

Ze vult het apparaat met cytocare 516 een serum met hyaluronzuur zonder vulling. Terwijl ze bezig is met de behandeling, kom ik er achter dat ze maar de helft van mijn gezicht behandeld en vraag haar wat hiervan de reden is. “Zo kunnen we zien of het inderdaad werkt”. Dat het werkte wist ik al maar dat het zo goed werkt hoorde ik na een aantal dagen van een cursist. Haar viel het direct op dat de helft van mijn gezicht geen rimpeltjes zichtbaar waren en mijn huid meer glansde… Nu hoop ik maar snel dat er weer een cursist op de andere kant van mijn gezicht wil oefenen…

Wat is Cytocare

Cytocare is een injecteerbare huidboosters voor alle huidtypen van alle leeftijden, zowel voor mannen als voor vrouwen.  Alle producten bevatten precies de juiste concentratie hyaluronzuur om fijne deeltjes en rimpels te behandelen zonder volume toe te voegen aan het behandelde gebied. Om de huidvernieuwing nog verder te stimuleren, bevatten ze ook krachtige Rejuvenating Complex CT50 van zorgvuldig geselecteerde vitamines, antioxidanten, mineralen en aminozuren om specifieke huidproblemen van mannen en vrouwen aan te pakken. Cytocare wordt toegediend door micro-injecties in oppervlakkige of middellijke lederhuid en kan worden gebruikt op het gezicht, de hals en de achterkant van de handen. Het zorgt voor intense hydratatie, herstelt de glans en verbetert de elasticiteit. Uitstekende keuze voor veilige, effectieve en niet-invasieve gezichtsverjonging.

Cytocare 532 met de hoogste concentratie verhoogt de uitstraling, elasticiteit en toniciteit van de huid. Het vult fijne lijntjes en rimpels en verbetert het algehele uiterlijk van de verouderde huid. 40+ actieve ingrediënten van Rejuvenating Complex werken samen met hyaluronzuur om de huid gevoed, gehydrateerd en er jonger uit te laten zien.

We raden maandelijks 2-3 behandelingen aan, gevolgd door een onderhoudsbehandeling om de 3 maanden voor langdurige resultaten.

Meer informatie over de behandeling, of wil je een mesogunopleiding volgen neem dan contact op met de Filler Kliniek in Helmond

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.