BB GLOW

BB glow behandeling

BB GLOW MESOTHERAPY … HET IS EEN SPELVERANDERAAR

HOE WERKT HET?

Een vlekkeloze en heldere huid is een droom voor elke vrouw, ongeacht leeftijd. In plaats van de problemen met huid onvolkomenheden op te lossen, zouden veel vrouwen ze liever maskeren met een matte dekking. Hierdoor wordt de huid te droog en dof.

Momenteel is de traditionele make-up lichter en natuurlijker geworden. Een gezonde en natuurlijke uitstraling, ondersteund door cosmetische procedures, is tegenwoordig in de mode. BB, wat staat voor beauty of onzuivere balsem, betekent een schoonheidsbalsem die ook de onvolmaaktheden van de huid bedekt. BB Crème maakt een revolutie op de markt door en het beantwoordde snel aan de behoeften van vrouwen in Azië met betrekking tot huidverzorging. Vrouwen in Korea en Japan zijn vastbesloten om een ​​mooie huid te krijgen, zij begonnen de Aziatische trend van porselein-heldere en zijdeachtig-gladde huidskleur te ontwikkelen. Bovendien is Korea een wereldleider in de cosmetische industrie die zijn kennis uit de traditie haalt en verbindt met de nieuwste technologieën. Hun doel is het bereiken van zogenaamde bedauwde huid, wat een “nat make-up” effect is met uniforme kleuring.

BB Glow Mesotherapy is een semi-permanente behandeling. Met behulp van de nieuwste technologie, een Micro Needle Therapy System (MTS), waarbij huidkleurig pigment wordt gecombineerd met niacinamide en peptiden. Voor effectieve ophelderende en anti-verouderingsvoordelen. Fijne lijntjes en rimpels worden geplooid, poriën worden verminderd en de huid krijgt een getinte gloed die lijkt op van een gekleurde vochtinbrengende crème voor de duur van maximaal 4 maanden.

BB Glow wordt aanbevolen voor zowel mannen als vrouwen, voor het verminderen van sproeten, ouderdomsvlekken, roodheid en door acne veroorzaakte huidverkleuring op lichtere huidtinten. Deze behandeling verenigt de kleur van de huid terwijl ze een transparante camouflage creëert en voedt tegelijkertijd de huid. Het resultaat is een schoonheidsverzorgingsprocedure die het effect van lichte cosmetische make-up en zorg op meerdere niveaus combineert, in overeenstemming met de Koreaanse norm voor een perfecte huid.

Hoe werkt het?

De beste resultaten worden bereikt met een reeks van 4 procedures in intervallen van 2 weken. Het effect van een lichte huidcamouflage duurt een paar dagen. Het belangrijkste is dat de huid zachter en gehydrateerd blijft in overeenstemming met de ontwikkeling van de dauwende huid (gloeiend, gemarkeerd, gehydrateerd). Daarnaast heeft de procedure geen specifieke contra-indicaties. De procedure is comfortabel en volledig pijnloos. Het maakt gebruik van een apparaat met mts-micronaaldtherapiesysteem. Een veilig instrument dat de huid stimuleert om meer collageen, elastine en fibroblasten te produceren zonder het te beschadigen.

Kan het verkleuren onder de zon?

Het verkleurt niet in de zon.  De producten bevatten geen pigmenten noch ingrediënten die onder zon kunnen verkleuren. Enkel is het verboden om eerste week (tot liefst 2 weken) te zonnen. De producten zijn 100 % natuurlijk en schadeloos.

Hoe lang gaat de BBglow mee?

Dit is afhankelijk van hoeveel sessies je neemt en wat je huidtype is. Bij een droge huid zal het resultaat 7 tot 8 maanden blijven terwijl het bij een vette huid 4 tot 6 maanden zal zijn.

Hoe snel zie ik resultaat?

Na 1 sessie is het resultaat zichtbaar maar nog niet optimaal. Het resultaat verdubbelt na de tweede sessie en na elke sessie wordt de houdbaarheid verlengt.

Wie kan niet behandeld worden?

Indien u zwanger bent, borstvoeding geeft of chemo therapie ondergaat, kunt u de behandeling niet ondergaan.

Voor wie is een BB glow serum behandeling geschikt?

De BB glow microneedling behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen, en voor alle huidtypes. De behandeling heeft een positief effect op:

-Oneven huidskleur
-Kwetsbare en gevoelige huid
-Sproeten
-Verkleuring
-Hyperpigmentatie
-Acné vlekken
-Couperose
-Ouderdomsvlekken

Voordelen van BB Glow 

– Je huid wordt egaler en helder

–  Porien verminderen

– Het gezicht ziet er minder vermoeid uit

– Littekens vallen minder op

– Pigmentvlekken en huidaandoeningen zoals vitiligo worden lichter, waardoor de huid frisser en jeugdiger oogt.

BB Glow is de nieuwste trend in schoonheid en huidverzorging en de meest innovatieve verbeterde behandeling. Deze behandeling is nieuw in Nederland.

r