Beste cursus mesogun fillers

Huidspecialist opleidingen is het beste opleidingsinstituut in Nederland en België voor de cursus mesogun Fillers. Het kiezen van de juiste opleidingsacademie voor je cursus fillers & skinbooster is belangrijk.

Belangrijke factoren om op te letten bij het selecteren van je school: Ga je leren in een klinisch veilige omgeving? Hebben de trainers de juiste diploma’s? Als je weet waar je op moet letten, zijn hier enkele van de grote voordelen van studeren aan de Huidspecialist opleidingen: Topklasse opleiding. Onze deskundige trainers staan ​​bekend als zowel beoefenaars als docenten. Industrie pioniers. Wij zijn het oorspronkelijke opleidingsinstituut van Filler kliniek opleidingen en de eerste trainingsacademie die meerdaagse filler mesogun cursus geeft.

  • Als pleitbezorgers voor betere regelgeving doen we wat we prediken en leiden we alleen beauty professionals op. Ervaring van studenten is essentieel.
  • Praktijkdagen zijn in kleine groepen. 3 studenten op één docent. om ervoor te zorgen dat je de ruimte hebt om al je vragen beantwoord te krijgen.
  • Clienten veiligheid. In onze eigen volledig uitgeruste klinieken kunt u met vertrouwen veilig injecteren met de mesogun.
  • Succes van de student. Ons actieve studentenondersteuningsteam zorgt ervoor dat je het meeste uit je opleiding haalt.

Ben je klaar om je carrière in de beautybranche te starten? Deze filler mesogun cursus is een foundationervaring in meerdere fasen die de essentie van mesogun-behandelingen voor gezichtsesthetiek behandelt. Je krijgt eerst de nodige fundamentele theoretische kennis. Dit wordt gevolgd door een in-clinic training om uw praktische vaardigheden op te bouwen.

4 daagse mesogun lippen cursus is een cursus waar alle facetten van de lippen worden besproken en behandeld. Je krijgt bij deze cursusdagen eerst één dag theorie. We leggen je uitgebreid uit met welke fillers je kunt werken voor de lippen, zoals:

  • Juvederm smile
  • stylage lips
  • Saypha volume
  • Teosyal RHA

Daarnaast bespreken we de anatomie van de lippen, voor en nazorg en het hygiëne protocol. Alle technieken worden uitgebreid behandeld zoals de natuurlijke lippen verbeteren, russian volume en correcties maken.

6 daagse mesogun filler cursus

Tijdens de 6 daagse mesogun filler cursus leer je alle facetten van het werken met de mesogun. Fillers zijn letterlijk vulmiddelen. Het is een steriele gel gebaseerd op de lichaamseigen stof hyaluronzuur. De stof hyaluronzuur  bind vocht wat wel 6 tot 18 maanden lang mooi blijft. Hierna zal de filler op een natuurlijke wijze afgebroken zijn en is er geen spoor meer van zichtbaar in de huid. Fillers worden voornamelijk gebruikt bij het vullen van kleine rimpels of plooien. Ook om volume te creëren bij de lippen, jukbeenderen en kaakbeen. Om met fillers en de mesogun te werken heb je praktijkervaring nodig naast je theoretische kennis. Deze praktijkervaring is noodzakelijk om de juiste technieken te gebruiken zoals de juiste graden van de naald, hoeveelheid filler en waar wel en vooral waar niet te injecteren met de mesogun.

De Skinboosters met mesotherapie

Naast het zetten van fillers zijn skinboosters ook een trendy behandeling. Deze behandeling geeft onmiddellijk hydratatie en huidversteviging. De behandeling is speciaal ontwikkeld om hydratatie levels weer in optimale conditie te krijgen en om de huid te verstevigen door de aanmaak van elastine en collageen te boosten. Door middel van kleine prikjes in de huid met de Mesogun wordt een serum de huid ingesluisd.  De Huidspecialist opleidingen werkt met geconcentreerde serums en skinbooster fillers die op het hoogste niveau zijn goedgekeurd.

12 daagse mesogun filler cursus

Met deze praktijkgerichte 12 daagse mesogun filler cursus leer je om rimpels, contourvorming en lipomgeving en lippen op te vullen, de huid steviger te maken en de structuur en je gezichtsvorm mooier maken. Het voordeel van fillers is dat ze het natuurlijke karakter van het gezicht en de vorm niet aantasten. Je kan er gelaatstrekken juist heel mooi en natuurlijk mee accentueren, zoals je lippen of jukbeenderen”

Je leert de Mesogun in te stellen en gebruiken, het kiezen van de juiste naald en om de correcte hoeveelheid fillers te gebruiken, de diverse soorten en merken fillers. Daarnaast leer je om diverse behandelingen uit te voeren op een model. Het verschil van de 6 en 12 daagse is dat je het dubbele aantal praktijkdagen hebt. Fillers injecteren met de mesogun in verschillende zones van het gezicht vergt praktijkles. Je wil vol zelfvertrouwen deze intensieve behandeling uit kunnen voeren. Wanneer leerlingen te weinig praktijklessen hebben gevolgd, zien wij vaak dat behandelaars fouten maken, zoals wanneer cliënten bobbeltjes in de lippen krijgen. Vandaar dat de huidspecialist opleidingen kiezen voor meerdaagse opleidingen als het gaat om fillers injecteren.