Meso anti cellulitis

Heeft u op ongewenste plaatsen cellulitis? Door middel van het injecteren van kleine hoeveelheden actieve bestanddelen verspreid over het te behandelen gebied wordt er voor gezorgd dat opgehoopte vetcellen worden afgebroken en afgevoerd. 

Het komt zelden voor dat een huid alleen maar verouderd is maar niet verslapt. Door het injecteren van een maximale hoeveelheid actieve bestanddelen worden de vetcellen op een natuurlijke wijze afgebroken en afgevoerd. De actieve bestanddelen zorgen voor een verhoogde bloeddoorstroming en zijn daardoor zeer efficiënt in de aanpak van cellulitis. Deze actieve samenstelling zorgt ervoor dat het vet wordt opgelost, bevordert de bloeddoorstroming, bevordert lymfedrainage, verwijdert verharde weefsels onder de huid en geeft daarnaast ook voeding aan de huid.

De behandeling

De Mesotherapie behandeling duurt ongeveer twintig minuten en wordt veelal als niet pijnlijk ervaren. Dit komt doordat de Mesogun ervoor zorgt dat iedere injectie met exact dezelfde kracht en op exact dezelfde diepte wordt uitgevoerd. Per sessie behandelen we in de meeste gevallen een symmetrische zone, (links en rechts), van ongeveer 10cm x 10cm.

Het resultaat

Het resultaat is afhankelijk van het aantal micro-injecties evenals van de juiste samenstelling van de verschillende natuurlijke stoffen. Het aantal behandelingen bouw je langzaam af. Wij raden aan om te beginnen met ongeveer acht behandelingen met een tussenpauze van vier tot zes weken, daarna kun je de tussenpauze naar een aantal maanden vergroten en uiteindelijk is nog maar één behandeling per jaar nodig.

De behandeling wordt uitgevoerd met de zogenaamde ‘mesogun’. Dit apparaat zorgt er voor dat op een snelle en doeltreffende manier de werkzame stof wordt ingespoten.

Voordelen actieve samenstelling:

  • lost het vet op
  • is water afdrijvend
  • geeft voeding aan de huid
  • verwijdert verharde weefsels onder de huid
  • bevordert lymfe drainage
  • bevordert de bloeddoorstroming

Wat zijn de kosten van een mesolift behandeling, klik hier

Wilt u meer informatie over de behandeling, stuur de Fillerkliniek een mailtje en u krijgt binnen 1 werkdag een reactie op uw bericht.