MESO LIPOLYSE

Wat is meso lipolyse en cellulyseDe naam geeft het al aan. Lipocel-50: In dit geval staat 50 voor de concentratie phosphatidylcholine, één van de drie ingrediënten in de cocktail Lipocel-50. De andere twee zijn l-carnitine en decapeptide.

•  Phosphatidylcholine is soja-lecithine, een stof die plaatselijk vet oplost .

•  L-carnitine: is een aminozuur dat een belangrijke rol speelt bij de vetstofwisseling.

•  Decapeptide: is een oligopeptide dat tien aminozuren bevat en de spankracht verbetert

De injecties lossen lokale vetophopingen op. Dit is een proces van ongeveer 3 tot 6 weken. Hierna zie je het resultaat van de behandeling en kan er gekozen worden voor eventuele herhaling van de behandeling. Het resultaat is blijvend, mits u hetzelfde gewicht behoudt. Bij een sterke gewichtstoename kunnen de behandelde gebieden weer dikker worden. Als het vet dus is verdwenen, staat de huid toch mooi strak. Deze mesoceutical is bijzonder effectief. Collageen en elastine nemen toe, waardoor de elasticiteit verbetert. Maar ook cellulite kan ermee worden bestreden.

Wanneer de vetcellen opgelost zijn, worden ze via het bloed naar de lever vervoerd en zo uit het lichaam afgevoerd. Het lost vetcellen op en heeft geen invloed op bijvoorbeeld het cholesterolgehalte.

Bij de meeste mensen zijn (afhankelijk van de plaats en de dikte van het vetweefsel) 2 tot 4 behandelingen nodig.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor een behandeling. Klik hier

Wit u meer informatie over de behandeling, stuur de Fillerkliniek een mailtje en u krijgt binnen 1 werkdag een reactie op uw bericht.