Mesolift

Tegenwoordig hebben we een nieuwe generatie van mesotherapie-technieken waarmee de Filler kliniek rimpels kunnen laten verdwijnen door middel van fillers. Een mesolift is een speciale vorm van mesotherapie waarbij hyaluronzuur in de huid wordt ingespoten.

De ingebrachte voedingsstoffen stimuleren de natuurlijke (stofwisselings)processen in de huidlagen. De natuur wordt als het ware een handje geholpen door de huid te voorzien van die stoffen die door het ouder worden of door bepaalde leefgewoonten steeds minder aanwezig zijn of minder aangemaakt worden. Bij Mesotherapie worden deze stoffen weer aangevuld zodat de huid gestimuleerd wordt zichzelf te vernieuwen en te verjongen.

Mesolift kan worden toegepast in het gezicht of delen van het gezicht maar ook in de hals, de decolleté en de bovenzijde van de handen. Mesolift is geschikt voor fijne rimpels en lijntjes en het verjongen van de huid zodat er een jeugdiger uitstraling ontstaat. De techniek wordt ook wel Mesolift genoemd.

De mesolift cocktail is biologisch afbreekbaar en mag zeker niet vergeleken worden met rimpel filler. Bij het injecteren of insluizen maakt we gebruik van een vitamine- en mineralencomplex dat de werking van fibroblasten stimuleert. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert.

De Meso Lift Hyaluronzuur is een cocktail op basis van 100% puur hyaluronzuur van 2% die de fibroblasten aanzetten tot vormen van nieuw collageen en elastine. Het collageen geeft de vaste structuur aan de huid terwijl de elastine voor rekbaarheid zorgt.

MesoLift geeft het beste resultaat als u behandeling regelmatig herhaald. De behandeling kan met een tussenpauze van 4 weken herhaald worden. De behandeling is niet voor (diepere) rimpels, diepere groeven en of volume vulling

De stoffen die bij Mesotherapie ofwel de Mesolift worden gebruikt en de werking daarvan zijn:

  • Hyaluronzuur: een natuurlijk bestanddeel van de huid dat zorgt voor een sterke, strakke en elastische huid.
  • Vitamines: deze bestrijden het verdunnen van de huid, stimuleren de vorming van collageen, zorgen voor anti-oxidanten, en verbeteren de bloedsomloop.
  • Aminozuren: deze zuren zorgen ervoor dat weefsel dat door huidveroudering is beschadigd wordt hersteld.
  • Minerale zouten: deze stimuleren de stofwisseling in het weefsel.
  • Coënzymen: deze versnellen de reconstructie van huidweefsel
  • Nucleïnezuren: deze stimuleren de vorming van nieuwe eiwitten in de huid.

VOORZORGSMAATREGEL
24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.

NAZORG

Mogelijke bijwerkingen van deze behandeling zijn onder andere een lichte roodheid of zwelling, gevoeligheid en warmte van het behandelde gebied. Deze bijwerkingen zijn van voorbijgaande aard en zullen vrijwel altijd binnen een paar uur tot maximaal 2 dagen verdwijnen. Scrubben, peelings, warme douche, zonnenbank, zonnen en sauna is na 14 dagen weer toegestaan. Gebruik van make-up is 24 uur na de behandeling weer toegestaan. Alcohol is na 24 uur weer toegestaan.  

Voor de kosten van een mesolift behandeling, klik hier

Wilt u meer informatie over de behandeling, stuur de Fillerkliniek een mailtje en u krijgt binnen 1 werkdag een reactie op uw bericht.