Mesotherapie hydroskin

De Hydro Skin (voorheen Skinbooster) heeft als doel de huid van binnenuit te hydrateren en de huidkwaliteit te verbeteren. De behandeling zorgt voor een zichtbaar mooier uitziende huid met een gezonde gloed!

De behandeling wordt uitgevoerd met een waterdunne hyaluronzuur opvuller die met veel kleine prikjes in bepaalde gebieden wordt geïnjecteerd. De behandelgebieden van de Hydro Skin zijn handrug, hals, decolleté en gezicht. Deze behandeling geeft geen volume maar zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd wordt.

Het verlies van hyaluronzuur is één van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering. Hierdoor ontstaan eerst fijne rimpeltjes en veranderingen in de huidtextuur waarna de stevigheid afneemt. Een behandeling met natuurlijk hyaluronzuur en andere actieve ingrediënten zoals vitamine A vertraagt het verouderingsproces en bereidt de huid voor op schadelijke invloeden zoals UV.

Wat zijn de voordelen van de Hydro Skin behandeling?

  • De huid wordt gehydrateerd en gaat meer stralen.
  • De poriën verfijnen.
  • Fijne droogtelijntjes verzachten.
  • De elasticiteit van de huid wordt hersteld.
  • De conditie van de huid verbeterd
  • De behandeling heeft een zeer gunstig effect op acne littekentjes.

De behandeling wordt in hoge snelheid uitgevoerd waardoor het nagenoeg pijnloos is. Vanzelfsprekend kan de huid na de mesotherapie behandeling een klein beetje rood zijn en warm aanvoelen. Dit is van tijdelijke aard en zal na twee dagen helemaal wegtrekken. 

Afhankelijk van uw huidconditie stelt de huidtherapeute de actieve stoffen die worden ingespoten samen. Een op maat gemaakt programma kan bestaan uit actieve vitamines, aminozuren, collageen en hyaluronzuur .  

Skinbooster Mesotherapie word toegepast als huidverbeteraar. Afhankelijk van de huidconditie heeft u 1 tot 3 behandelingen nodig voor een optimaal resulaat.

VOORZORG
24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.


NAZORG

Mogelijke bijwerkingen van deze behandeling zijn onder andere een lichte roodheid of zwelling, gevoeligheid en warmte van het behandelde gebied. Deze bijwerkingen zijn van voorbijgaande aard en zullen vrijwel altijd binnen een paar uur tot maximaal 2 dagen verdwijnen. Scrubben, peelings, warme douche, zonnenbank, zonnen en sauna is na 14 dagen weer toegestaan. Gebruik van make-up is 24 uur na de behandeling weer toegestaan. Alcohol is na 24 uur weer toegestaan.