Over de Huidspecialisten

  • Groothandel schoonheidsproducten

Als je iets aan je uiterlijk wilt laten verbeteren, doe je dat bij een gespecialiseerde schoonheidspecialiste. We hebben aandacht voor je en luisteren naar je wensen. Vervolgens kiezen we samen de behandeling die het beste bij je past. Zo weten we zeker dat je straks weer vol zelfvertrouwen in het leven staat.

 De Huidspecialisten in Valkenswaard draagt actief zorg voor kwaliteit en veiligheid. Wij begrijpen dat de kwaliteit van de zorg een grote rol speelt in de keuze voor een cosmetische behandeling. Om de beste zorg te kunnen bieden, is de Huidspecialisten in Valkenswaard dagelijks bezig met het verbeteren van de zorgkwaliteit: van consul ttot behandeling en van nazorg tot eindcontrole.

In onze kliniek in Valkenswaard voeren we een groot aantal gespecialiseerde behandelingen uit waaronder hifu behandelingen, fillers, permanent make-up zoals powder brows, wimperextensions, fibroblastbehandelingen en nog veel meer. We zijn tevens een opleidingsinstituut en een groothandel in het leveren van beauty apparatuur en producten, tegen de meest vriendelijke prijzen. Daarnaast zijn ook onze cursussen op onze locatie in Valkenswaard, dicht bij Eindhoven een begrip!