Over

Welkomst bericht

een zeer warm welkom op onze website. Besteed u alstublieft tijd aan het lezen van onze pagina’s. Zo weet u wat we te bieden hebben. Als u vragen heeft, staan wij u ook graag persoonlijk of telefonisch te woord.

De Huidspecialist opleidingen ligt gunstig gelegen aan de Luikerweg 74, te Valkenswaard (dicht bij Eindhoven). Hoge normen bij het opleidingsinstituut staan voorop. De schoonheidsindustrie is een bloeiende en groeiende branche. Wij zouden je willen aanmoedigen, ongeacht je leeftijd, om deel te gaan uitmaken van deze branche. De beloningen zijn niet alleen financieel interessant maar de arbeidsvreugde die je krijgt en het toenemende zelfvertrouwen dat je ervaart worden zelden gevonden in andere beroepen. Dit is een zeer ‘hands-on’-bezigheid waarbij jou vertrouwen en expertise wordt overgedragen op je klant. Vanwege de omvang die we hebben, kunnen we een niveau van opleidingskosten en ondersteuning bieden dat grotere instellingen niet kunnen. Onze lessen zijn opzettelijk klein, zodat onze docenten meer tijd met de cursisten door kunnen brengen.

In feite doen we er alles aan om ervoor te zorgen (bijna gegarandeerd) dat je ons verlaat als gemotiveerde en hooggekwalificeerde schoonheidstherapeut.

Naast de vele trainingen in de schoonheidsindustrie geven wij ook behandelingen aan cliënten, waardoor we ervaren wat er in de markt gebeurd. De huidspecialisten geven onder andere gezichtsbehandelingen, permanent make up, fillers /injectables, plasma behandelingen, permanent ontharing behandelingen. De huidspecialisten houden van hun vak en staan de cliënten voorop. In de schoonheidssalon wordt gewerkt met hoogwaardige producten en staat een behandeling voor een ontspannen beleving. Een bezoek en behandeling is het waard. Wil je meer informatie over de behandelingen neem dan vrijblijvend contact op met de huidspecialisten. Wij staan u graag te woord.

Parkeren voor een afspraak bij de Huidspecialisten opleidingen is gratis en direct voor de deur. Het is gemakkelijk bereikbaar met  het openbaar vervoer of auto.  

Iedereen is welkom in bij de Huidspecialisten

De Huidspecialisten draagt actief zorg voor kwaliteit en veiligheid. Wij begrijpen dat de kwaliteit van de zorg een grote rol speelt in de keuze voor een cosmetische behandeling. Om de beste zorg te kunnen bieden, is de Huidspecialisten dagelijks bezig met het verbeteren van de zorgkwaliteit: van consult tot behandeling en van nazorg tot eindcontrole