Over

  • Groothandel schoonheidsproducten

Welkomst bericht

een zeer warm welkom op onze website. Besteed u alstublieft tijd aan het lezen van onze pagina’s. Zo weet u wat we te bieden hebben. Als u vragen heeft, staan wij u ook graag persoonlijk of telefonisch te woord.

De Filler Kliniek heeft 2 locaties. De eerste Filler Kliniek ligt gunstig gelegen aan de Caroluslaan 5, te Helmond. De 2e Kliniek ligt in het mooie Hoofddorp. Hoge normen bij het opleidinginstituut staan voorop. Deze zijn vastgesteld door mevrouw Lissa Bots. De schoonheidsindustrie is een bloeiende en groeiende branche. Ik zou je willen aanmoedigen, ongeacht je leeftijd, om deel te gaan uitmaken van deze branche. De beloningen zijn niet alleen financieel interessant maar de arbeidsvreugde die je krijgt en het toenemende zelfvertrouwen dat je ervaart worden zelden gevonden in andere beroepen. Dit is een zeer ‘hands-on’-bezigheid waarbij uw vertrouwen en expertise wordt overgedragen op uw klant.

Vanwege de omvang die we hebben, kunnen we je een niveau van opleidingskosten en ondersteuning bieden dat grotere instellingen niet kunnen. Onze lessen zijn opzettelijk klein, zodat onze docenten meer tijd met de cursisten door kunnen brengen.

In feite doen we er alles aan om ervoor te zorgen (bijna gegarandeerd) dat u ons verlaat als gemotiveerde en hooggekwalificeerde schoonheidstherapeut.

Laat ik me je een beetje over mezelf vertellen. Ik ben al meer dan 20 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ik ben student geweest bij meerdere opleidingen en cursussen en weet uit de eerste hand hoe veeleisend en absorberend de cursus kan zijn. Met het voordeel van deze ervaring heb ik de te leveren cursus zodanig ontworpen dat deze hanteerbaar en plezierig is voor elke student en vanuit elke achtergrond om het hoofd te bieden

Naast de vele trainingen in de schoonheidsindustrie geven wij ook behandelingen aan cliënten, waardoor we ervaren wat er in de markt gebeurd. De Fillerkliniek geeft gezichtsbehandelingen zoals permanent make up, fillers /injectables, Fibroblasting/plasma behandelingen, CO2 coollift behandelingen. Schoonheidsspecialiste Lissa Bots houdt van haar vak en heeft een unieke volhardende persoonlijkheid met een warm karakter. Bij haar staat de cliënt voorop.

In de schoonheidssalon wordt gewerkt met hoogwaardige producten en staat een behandeling voor een ontspannen beleving. Een bezoek en behandeling is het waard. Wil je meer informatie over de behandelingen neem dan vrijblijvend contact op en ik of een van de collega’s staan u graag te woord.

Parkeren voor een afspraak bij de Fillerkliniek te Helmond en in Hoofddorp is gratis en direct voor de deur. Het is gemakkelijk bereikbaar met  het openbaar vervoer of auto.  

Iedereen is welkom in bij de Fillerkliniek te Helmond en Amsterdam

De Filler kliniek draagt actief zorg voor kwaliteit en veiligheid. Wij begrijpen dat de kwaliteit van de zorg een grote rol speelt in de keuze voor een cosmetische behandeling. Om de beste zorg te kunnen bieden, is de Filler kliniek dagelijks bezig met het verbeteren van de zorgkwaliteit: van consult tot behandeling en van nazorg tot eindcontrole