Rimpels verwijderen met fillers

Bij de filler Kliniek is het behandelen van rimpels met fillers (injectables of rimpelvullers) de gehanteerde behandeling. Bij het gebruik van fillers wordt hyaluronzuur in uw huid ingebracht. Deze stof komt van nature voor in het lichaam en zorgt voor soepelheid en veerkracht van de huid. Hierbij wordt de rimpel opgevuld of wordt het volume in het gezicht hersteld.

diepere rimpels opvullen filler kliniek
Rimpels verminderen of verwijderen met fillers

De fillers vervangen de natuurlijke hyaluronzuur van de huid en vormen kussentjes in de huid die oneffenheden opvullen. Het resultaat van de fillerbehandeling blijft 6 tot 18 maanden zichtbaar en wordt daarna door het lichaam afgebroken.

Een behandeling voor diepere rimpels in de huid, het vergroten of verstevigen van de lippen, het opfrissen van volume onder de ogen en het verbeteren van de gezichtscontouren, is allemaal mogelijk bij de Filler kliniek.

 Het verlies van volume en het verlies van elasticiteit  in het gezicht is onderdeel van het ouder worden. Doordat de huid minder ondersteuning krijgt van onderliggend bindweefsel, gaat de huid zakken en invallen. Mede hierdoor ontstaan rimpels. Door behandeling met fillers is het mogelijk het volume te herstellen.