Fibroblasting / plasma

Wat is fibroblasting?(ook wel plasma behandeling genoemd)

Fibroblasting is een revolutionaire nieuwe technologie waarmee o.a. ooglidcorrecties kunnen worden uitgevoerd. Deze behandeling kan zonder chirurgie ook de huid liften of bijvoorbeeld littekens en moeder- of pigmentvlekken verwijderen.

Fibroblasting werkt op basis van plasma dat ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen. Dit wil zeggen dat door bepaalde patronen te leggen tijdens een fibroblastbehandeling, bij bijvoorbeeld een plasma ooglidcorrectie de huid verhit wordt waardoor deze samentrekt. Daarnaast heeft deze veilige methode het positieve effect dat de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en collageenaanmaak. Uw huid wordt dus niet enkel gelift, u krijgt er een huidverbetering bij!

Tijdens een fibroblast of plasma behandeling wordt de huid op kleine schaal behandeld met plasma, dit zijn geïoniseerde gasmoleculen. Er is geen direct contact tussen de huid en de fibroblastingpen, want de pen werkt op basis van een elektrische spanningsboog met geladen geïoniseerde plasma. De huid wordt enkel puntsgewijs aangeraakt zonder direct huidcontact. Als reactie op deze bijna aanraking trekken de huidvezels direct samen en ontstaat er een liftend effect. Dit voelt u niet of nauwelijks. Een fibroblasting behandeling bestaat uit een serie van deze aanrakingen, waardoor er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones. Het behandelde gebied herstelt snel en er treedt soms een zwelling op.

De fibroblasting behandeling biedt drie mogelijkheden, namelijk verjongen, verminderen en elimineren.

In de regel zijn er, afhankelijk van de conditie van de te behandelen huid, één of twee behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Wilt u weten wat de kosten zijn van een behandeling. Klik hier